SUSHITO AMSTERDAM PIJP - EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT

SUSHITO AMSTERDAM PIJP - EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT Sushito poké bowls & sushi burritos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 627 beoordelingen
15 okt 2019 om 11:04 Bezorging was helaas te vroeg (20 min voor geplande tijd), waardoor ik niet thuis was. Gelukkig heeft iemand anders het voor mij kunnen aannemen. De avocado in de bowl was niet vers, er zaten bruine plekken op. Bowl was verder prima.
12 okt 2019 om 21:11 Eten was lekker helaas wel de soya saus vergeten
10 okt 2019 om 10:21 Top
9 okt 2019 om 18:44 Er zat een haar in mijn pokebowl... eerste happen waren lekker, tot ik dit ontdekte..
28 sep 2019 om 21:03 Drinken vergeten erbij te doen...
26 sep 2019 om 8:41 Ik heb hier een klacht over ingediend, Thuisbezorgd gaat mij het geld teruggeven. Er bleek een actie van Ubereats te zijn, waardoor het te druk was. Ik vind alleen 1,5 uur wachten op mijn eten wel erg lang. Niets tegen Shushito, heerlijk eten!
25 sep 2019 om 22:29 Heerlijk, altijd weer. Jammer genoeg zat de zoete aardappel er niet bij, terwijl ik daar extra voor had betaald.
25 sep 2019 om 13:29 Lekker eten maar verschrikkelijke bezorging. 1,5 uur te laat.
23 sep 2019 om 14:24 Helaas heb ik de extra portie gemarineerde zalm er niet bij gekregen...
22 sep 2019 om 22:12 Eten was erg goed. Duurt lang voordat de bestelling binnen is.
22 sep 2019 om 0:58 Weer geen extra soja saus (4e keer)
18 sep 2019 om 20:24 Second time out of the last 4 that they mess up my order not paying attention to what was actually ordered. First time they placed salmon instead of the ordered tuna and today a not so nice source instead of the wasabi mayo. For the rest quality and taste